Barn

Hvordan underholde barna hjemme

I dag leter mange barnefamilier etter ideer for å underholde barna sine. Vi vil gjøre noe med det slik at du kan aktivere dem i løpet av disse ukene når de er hjemme hos deg. Ideer til underholdning Lag såpebobler Send barna ut i hagen med bobler så de kan få rikelig med frisk luft. […]

I dag leter mange barnefamilier etter ideer for å underholde barna sine. Vi vil gjøre noe med det slik at du kan aktivere dem i løpet av disse ukene når de er hjemme hos deg.

Ideer til underholdning

Lag såpebobler

Send barna ut i hagen med bobler så de kan få rikelig med frisk luft. Såpebobler er alltid en hit blant barn og en god måte å fordrive tiden på.

Hvordan lage ditt eget boblevann

Bruker barna mye tid på å se film på iPad, smarttelefon etc. og plager det deg når du må jobbe hjemme? Da kan du skaffe dem noen smarte, barnevennlige hodetelefoner slik at de ikke forstyrrer de andre i huset.
La barnas kreativitet løpe løpsk med et malerlerret som de kan male og deretter henge rundt i rommet.
Kjøp fine penner og glitter å leke med og tegne med. Da har du underholdning i flere timer, kanskje til og med flere dager. Spill male- og gjetteleker med barna slik at dere kan bruke tiden sammen som familie på en morsom og lærerik måte.


GJENNOM SPILL OG UNDERHOLDNING KAN DU FÅ HELE FAMILIEN SAMMEN. BRUK MODELLEVOKS FOR Å REFLEKTERE OG GJETTE KARAKTER. DANNER TO LAG OG KONKURRER FOR Å SE HVEM KAN DESIGNERE OG GJETT NUMMER BEST.

Gjør daglige oppgaver til en lek

Selv om barna er hjemme hele dagen, er hverdagslige gjøremål morsommere. Send barna inn på badet med en badebombe og la dem plaske rundt i såpevann og bobler med stranddyrene sine. La dem glede seg til å pusse tennene med en ny og spennende tannbørste.