Hårpleie

Hvordan farger du skjegget?

Det er en økende trend å ha et vakkert og velstelt skjegg med en vakker farge. Her kan du lese hvordan du kan farge skjegget selv hjemme på 15 minutter. Les videre her hvis du har ujevnt skjegg eller bare ønsker en mer intens farge.

Det er en økende trend å ha et vakkert og velstelt skjegg med en vakker farge. Her kan du lese hvordan du kan farge skjegget selv hjemme på 15 minutter. Les videre her hvis du har ujevnt skjegg eller bare ønsker en mer intens farge.

Om RefectoCil

Den beste malingen jeg har jobbet med er fra RefectoCil. Den kan brukes til skjegg, øyenbryn og øyevipper. Jeg anbefaler alltid RefectoCil siden det er enkelt, raskt og effektivt. I tillegg vil resultatet vare i 6 uker hvis du følger instruksjonene. Dette kan imidlertid variere avhengig av hvor raskt håret vokser ut igjen.

Synes du “naturlig brun” er for mørk og “lysebrun” er for lys? Bland de to fargene for det perfekte resultatet! Du kan få RefectoCil-farger i 9 forskjellige toner fra blond, rød, brun til svart, slik at du alltid kan finne riktig tone.


Før du begynner å fargelegge

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er IMG_4855-2-1024x588.jpg

Her er det du trenger for å få de beste resultatene

Husk å rengjøre skjegget før du påfører produktet.

For hver 2 cm farge trenger du 10 dråper oksidasjonsmiddel 3 % væske ELLER 15 dråper av den kremete varianten.

Malingen må blandes grundig. Rør slik at det ikke blir klumper. Konsistensen skal være kremet.

Påfør malingen med en pensel eller pensel og la den virke i opptil 10 minutter. Jo lenger du lar fargen virke, jo mørkere blir den.


Jeg vil anbefale å kjøpe dette RefectoCil-Toolkit. Den kan brukes til alle fargebehandlinger, men husk å rengjøre den etter bruk så kan du bruke den igjen og igjen.

Til dette skjegget ble det brukt en børste fra dette settet for å fordele fargen.

Hvis skjegget er tykt og langt, kan det være lurt å bruke en kam.


Fordel malingen i ønsket form. Vær oppmerksom på at fargen kan feste seg godt til huden. Derfor er det viktig at du påfører fargen direkte på håret. Rengjør malingen med bomullspads og skyll med vann.

På bildet kan du se det endelige resultatet med brun RefectoCil maling.

Ønsker du å rette eller trimme skjegget, har vi barberhøvler og elektriske barberhøvler. Til slutt bør du bruke en skjeggolje, serum eller voks. Her kan du se vårt store utvalg av skjeggpleieprodukter.