Hudpleie Leppepleie

Høstens skjønnhetstrender

Høsten er rett rundt hjørnet og med den nok et spennende sesongskifte med nye flotte farger som dukker opp på catwalken og i motebildet. Les dette innlegget og lær mer om hvordan huden skal se ut, håret skal se ut og hvilke farger du bør ha på neglene. Trender, tendenser og farger Skjønnhetstrender endrer seg […]

Høsten er rett rundt hjørnet og med den nok et spennende sesongskifte med nye flotte farger som dukker opp på catwalken og i motebildet. Les dette innlegget og lær mer om hvordan huden skal se ut, håret skal se ut og hvilke farger du bør ha på neglene.

Trender, tendenser og farger

Skjønnhetstrender endrer seg ofte og derfor kan det være vanskelig å finne ut hvordan man skal sminke seg og hvilke farger man skal bruke denne høsten. Vi har derfor satt sammen en tydelig veileder. Her kan vi fortelle at denne sesongen er fokuset på det enkle og naturlige, noe som bare gjør hele sminkerutinen mye enklere. Hva er det å ikke like? Vi kjenner alle til «no makeup»-sminke-looken, og det er akkurat det vi satser på denne høsten.

Keep it simple

Tidligere ble det lagt mye vekt på å ramme inn ansiktet med sterk contouring, bronzer og highlighter. Noe som kan være veldig tidkrevende for noen. Men det er gode nyheter. Tung konturering er på vei ut, og denne høsten vil du fokusere på enkel matt hud. I tillegg er det et spesielt fokus på glans for de områdene du ønsker å fremheve

Selv om hovedfokuset er på matt hud med ekstra glans, bør du likevel tenke på øyenbrynene dine. Øyenbryn er fortsatt en stor del av looken og fyldige og velformede bryn er tilbake i stil – du kan med god samvittighet legge litt ekstra sminke på dem. Ikke glem leppene dine heller. Rødbrun leppestift er tilbake – nok en farge som er perfekt for høsten. Leppestiften kan til og med kombineres med dine vakre høstnegler.

Mørkpigmentert leppestift kommer tilbake på moten

Den matte huden

Det er mange måter å lage matt hud på avhengig av dine preferanser. Et godt sted å begynne er alltid å bruke en sminkebase. Heldigvis finnes det sminkebaser for ulike behov og du kan derfor velge en som penetrerer og matter huden din. Dette vil gi deg et godt utgangspunkt og sminken din vil vare lenger. Avhengig av om du ønsker en lett, medium eller dekkende look, kan du bruke en mattende foundation eller et pudder, kombinasjonsmulighetene er selvfølgelig også tilgjengelige. Når du har oppnådd det matte utseendet, kan du legge til litt ekstra glans til områdene du ønsker å fremheve, noe du enkelt kan gjøre med en fin highlighter, som kommer i fast eller flytende pennform.

Myke bølger og glans for håret

En trend som er spesielt populær denne høsten er myke bølger og tilført glans til håret. Synes du håret trenger litt variasjon i fargen, kan du med fordel velge en varm tone.

Om du vil oppnå milde bølger med krølltang eller uten er helt opp til deg. Hvis du bestemmer deg for å varmebehandle håret ditt, er det viktig at du bruker en varmebeskyttende spray for å unngå skadet og slitt hår.

Når du først har myke bølger i håret, er det mange måter å legge til glans på. Du kan bruke en leave-in balsam eller en hårolje. Du kan også berike håret med en hårkur før selve stylingen. Alle disse alternativene gir ekstra glans til håret ditt.

Til høsten skal håret skinne med lette bølger

Jordlige nyanser for neglene

Den naturlige og rolige looken kommer også til uttrykk i valget av neglelakk. Høstens hotteste farger er de rolige og jordnære fargene, og her har du mange alternativer for å kombinere dem med din rødbrune leppestift. Både en matt finish og en glossy look er trending, som gir mange muligheter for ekstra vakre negler – både for de som er dristige med fargene og for de som foretrekker en mer dempet look.

Det skal være jordnære mørke nyanser på neglene