Hudpleie

Har vinteren satt sitt preg på huden din?

Kulde og frost kan matte huden vår og derfor har vi laget en liten guide til hvordan du bygger den opp igjen, reparerer den og får fuktbalansen helt i orden igjen. Mange vet det kanskje ikke, men huden er kroppens største organ og derfor er det en god idé å ta vare på huden for […]

Kulde og frost kan matte huden vår og derfor har vi laget en liten guide til hvordan du bygger den opp igjen, reparerer den og får fuktbalansen helt i orden igjen.

Mange vet det kanskje ikke, men huden er kroppens største organ og derfor er det en god idé å ta vare på huden for vår generelle helse.

I noen tilfeller kan du også oppdage sykdommer eller ubalanser i kroppen gjennom utslett eller andre forandringer i huden. Er du det minste i tvil, anbefales det å kontakte legen din.

Men huden kan også endre seg fordi ytre påvirkninger endres, for eksempel om vinteren når temperaturen synker drastisk.

Lider du av atopisk dermatitt er risikoen for at det blir verre i kulda stor og krever større innsats for å holde huden i balanse.

For å ta optimal vare på huden din, må du øke fuktighet og oljeinntaket i samme takt som temperaturen synker.

Er du mye ute må du være ekstra forsiktig, og er det iskaldt bør du unngå vannbaserte produkter Her er noen gode forslag til en krem ​​som reparerer og beskytter huden.

Babor Skinovage Calming Cream Rich 5.2

For de som leter etter et 2-fase produkt som tilbyr umiddelbar sikkerhet og beskyttelse. Kremen styrker hudens egen lipidbarriere. Den har en fuktighetsgivende effekt og etterlater huden beroliget og smidig. Den er allergivennlig og inneholder ingen kunstige farger, dufter, overflateaktive stoffer eller konserveringsmidler.

BABOR Skinovage Balancing Cream

Denne kremen er spesielt for deg som lider av tørr og dehydrert hud. Gir intensiv fuktighet og olje til tørr og dehydrert hud slik at huden gjenvinner sin elastisitet. Den har en tykk konsistens og kan brukes som 24-timers krem. Kremen binder fuktighet i huden og styrker den naturlige hudbarrieren.

Blog billede 16.02