Hudpleie

Grønn hudpleie – skjønnhet med oppmerksomhet

I anledning den grønne helgen har vi fokus på bærekraft, naturlige ingredienser, økologi og selvfølgelig eksepsjonell kvalitet innen hudpleie. Vi guider deg til de beste “grønne” hudpleiemerkene slik at du kan ta godt vare på huden din og verden rundt deg. Caudalie “Jeg tror på grønn og ansvarlig kosmetikk,” sier Mathilde Thomas, medskaper av det […]

I anledning den grønne helgen har vi fokus på bærekraft, naturlige ingredienser, økologi og selvfølgelig eksepsjonell kvalitet innen hudpleie. Vi guider deg til de beste “grønne” hudpleiemerkene slik at du kan ta godt vare på huden din og verden rundt deg.

Grøn hudpleje fra Caudalie

Caudalie

“Jeg tror på grønn og ansvarlig kosmetikk,” sier Mathilde Thomas, medskaper av det luksuriøse franske hudpleiemerket Caudalie. Inspirert av de franske vingårdene, bruker Caudalie både druer og vinstokker i kombinasjon med en rekke andre naturlige ingredienser og ekstrakter i sitt omfattende hudpleiesortiment. For henne er det essensielt at du ikke trenger å velge mellom naturlighet, gode effekter og skjønnhet når det kommer til hudpleie – men at du kan få alt.

Alle Caudalie-produkter er parabenfrie, veganske, sulfatfrie, mineraloljefrie og ftalaterfrie. Emballasjen deres er laget av resirkulert papir og… Caudalie bruker resirkulert eller plantebasert plast så mye som mulig.

Sjekk ut det brede utvalget av Cauladie hudpleieprodukter…

Grøn hudpleje fra Jurlique

Jurlique

Jurlique ble født som en drøm om naturlig hudpleie, nærmere de eldgamle tradisjonene innen urtemedisin og homeopati. De tror at naturen noen ganger utkonkurrerer syntetisk produsert hudpleie, og nøkkelingrediensene dyrkes fortsatt på gården deres i Adelaide Hills, Australia, hvor det hele begynte for over 30 år siden.

Det ultimate innen naturlig hudpleie er tilgjengelig fra Jurlique, hvor alle urtene og blomstene i produktene dyrkes biodynamisk – altså organisk og med respekt for mennesker, dyr og jord – og alt høstes nøye for hånd.

Sjekk ut Jurliques brede utvalg av hudpleieprodukter…

Grøn hudpleje fra Dr. Hauschka

Dr. Hauschka

Dr. Hauschka kommer sammen, ved soloppgang og henger. Som navnet antyder, har Dr. Dr. Hauschka rødder i medisin, menn har enorme suksesser med healing og blide produktet, som han er blitt så kjent for.

Dr. Hauschka mener at helse og skjønnhet går hånd i hånd. Som navnet antyder … Dr. Hauschka har sine røtter i medisinen, men har oppnådd enorm suksess med de helbredende og skånsomme produktene den har blitt så kjent for.

Oppdag det store utvalget av Dr. Hauschka

Takk for at du tenker på miljø og natur når du kjøper hudpleieprodukter.