Hudpleie

Glam Tools by BEAUTYCOS

Lys opp livet ditt og rull glad med våre splitter nye Glam Tools, ansiktsmassasjeverktøyene som stimulerer mikrosirkulasjonen i huden og musklene i ansiktet.

Lys opp livet ditt og rull glad med våre splitter nye Glam Tools, ansiktsmassasjeverktøyene som stimulerer mikrosirkulasjonen i huden og musklene i ansiktet.

Ansiktet vårt har totalt 24 muskler og selv om vi ikke tenker over det, bruker vi ansiktet vårt hver dag til å lage mange forskjellige ansiktsuttrykk.

Akkurat som musklene i armer og ben, når vi overanstrenger ansiktet kan vi bli såre og dette kan blant annet gi hodepine. I tillegg til hodepine kan også såkalte ansiktsrynker utvikle seg over tid.

Hva kan du gjøre med det?
Ikke bekymre deg, vi har en løsning for deg i dette innlegget.

Glam Tools by BEAUTYCOS

Hvis du ikke lider av hodepine og uttrykkslinjer, kan du likevel lese med uten problemer – for hvem elsker vel ikke litt selvkos og en god ansiktsmassasje?

Det er mange måter å fikse dette på, men vi har funnet en enkel og enkel løsning for deg som er Glam Tools fra BEAUTYCOS.

Alle verktøyene er utviklet for å slappe av ansiktsmusklene og dermed redusere spenninger. Både rullene og Gua Sha-steinen har en oppstrammende egenskap som bidrar til å minimere uttrykkslinjer over tid.

I tillegg vil du ved kontinuerlig bruk oppleve at huden fremstår mer ungdommelig samtidig som den oppnår en jevnere hudtekstur.

Glam Tools by BEAUTYCOS

Valg av Glam-Tools

Rullene fra Glam Tools har i utgangspunktet samme effekt, uansett om det er ruller eller Gua Sha – men du bør være oppmerksom på de små forskjellene, som steinenes form og betydning.

Hvis du vil ha en rulle som fokuserer på anti-aldring, kan du bruke den lilla ametystrullen da den er mer intens på grunn av dens teksturerte enden, som skaper ultimat stimulering og regenerering, og holder huden i form. Ønsker du en mindre intens effekt kan du med fordel bruke den rosa rosenkvartsrullen eller den grønne jaderullen som kan brukes til yngre eller sart hud da den har en jevnere overflate.

I tillegg til de populære rullene har du også muligheten til å bruke Gua Sha-steinen. Gua Sha steinmassasje er en gammel kinesisk metode basert på samme grunnlag og resultat som den rosa kvartsrullen og jadevalsen. Så alt du egentlig trenger å gjøre her er å finne ut hvilket glamverktøy som kan være den nye favoritten og hvilket som passer best for dine behov.

Uavhengig av ditt valg av glamverktøy, vil du oppleve en jevnere hudtekstur.

Ekte steiner og krystaller ble brukt i etableringen av Glam Tools og sies å ha forskjellige betydninger for sinnet. Hvis du er interessert, kan du lese videre da jeg nå skal snakke om egenskapene til de forskjellige steinene som brukes til hvert Glam Tool.

Betydningen av steinene

Rosenquarz: Tilgivelse, kjærlighet, ro, balanse, harmoni

Rosenkvarts er kjærlighetssteinen som fremmer fred og harmoni. Steinen lærer oss tilgivelse, gir trygghet, styrker vår kjærlighetskraft og fremmer harmoni og balanse. Den lærer oss å elske oss selv og omgivelsene våre og beskytter oss mot stråling og dårlige vibrasjoner.

Stjernetegn: Tyren, Kreft, Jomfruen, Vekten, Steinbukken

Amethyst: Visdom, tillit, tillit, klarsyn, nakkespenning, søvnløshet

Denne steinen kalles også trossteinen. Man vil oppnå kjærlighet, psykisk bevissthet og visdom. Steinen fremmer ydmykhet, intuisjon, klarsyn og åndelig utvikling. I tillegg stimulerer steinen kreativiteten og renser negative vibrasjoner.

Du oppnår selvtillit, tillit og samhold. Steinen er effektiv mot stress, frykt og mareritt. Det er også bra for avhengighet, nakkespenninger, søvnløshet, hodepine og hudproblemer.

Stjernetegn: Vannmannen, Væren, Fiskene, Jomfruen, Tvillingene, Skorpionen, Skytten, Vekten

Jade, Green: Initiativ, harmonisering, vilje til å leve, fred, drømmer går i oppfyllelse

Denne steinen harmonerer, påvirker hjerteområdet og står for initiativ, livsvilje og fred. Det øker også evnen til å huske, forstå drømmer og nå mål. Det sies at steinen gjør drømmer til virkelighet.

Stjernetegn: Tyr, Kreft, Fiskene, Jomfruen, Steinbukken, Vekten

Slik bruker du din Glam-Tools:

Før du tar i bruk ditt nye glamverktøy er det viktig at huden er ren slik at du unngår å massere smuss og skitt inn i huden. Smør deretter en god mengde ansiktsolje eller serum på huden slik at rullen/steinen kan gli jevnt over huden.

Huden masseres deretter fra haken over kjevelinjen til øreflippen. Fortsett fra munnviken opp til øret og fra siden av nesen til hårfestet. Gjenta på begge sider.

Masser pannen fra side til side og husk å massere mellom øyenbrynene også. Huden kan bli rød under påføring, men det er viktig å ikke trykke for hardt.

Du kan se hvordan du bruker din nye Glam Roller i videoen her.

Hvis du er den heldige eieren av en Gua Sha, kan du se hvordan du får mest mulig ut av den i videoen nedenfor.