Dufter

Gaveinspirasjon: Finn den perfekte parfymen til morsdagen

mai er det morsdagen. Ønsker du å unne moren din noe helt spesielt denne dagen, er her en guide med inspirasjon til den perfekte parfymen som vil glede moren din på denne spesielle dagen.

mai er det morsdagen. Ønsker du å unne moren din noe helt spesielt denne dagen, er her en guide med inspirasjon til den perfekte parfymen som vil glede moren din på denne spesielle dagen.

Gi henne en duft full av minner

Parfymer er personlige gaver og dufter kan assosieres med minner, atmosfære og følelser. Har moren din en parfyme som hun alltid bruker ved festlige anledninger, eller bruker hun alltid samme duft om sommeren? Nå er det på tide å gjenopplive minnene og følelsene fra tidligere hendelser ved å gi henne denne personlige gaven. Det kan også være at du ikke er helt sikker på hva moren din liker. Her vil jeg anbefale deg å se etter en litt forfriskende sommerduft som passer til sesongen vi er inne i nå. Skriv eventuelt et lite kort som beskriver hva duften minner deg om for å gjøre den mer personlig. Dette kan være en sommerferie i Sør-Frankrike, et bryllup eller andre tidligere hendelser som dere kan huske sammen.
Her er et lite utvalg av parfymer som passer perfekt til våren og sommeren.

For de eventyrlystne

Burberry Her Eau de Parfum er det siste tilskuddet til Burberry-huset. Dette er en lett, forfriskende duft med en søt og fruktig tone, inspirert av den eventyrlystne kvinnen. Denne inneholder fruktnoter av blant annet bringebær, jordbær, kirsebær, sitron og mandarin, som kombinerer det søte med det forfriskende.

TIPS: Dufter kan vanligvis velges i en Eau de Parfum-versjon og en Eau de Toilette-versjon. Et godt tips er å velge en eau de parfum hvis du vil at moren din skal ha en mer intens duft som varer lenger. Velg en eau de toilette hvis moren din liker lettere dufter som ikke føles like tunge på huden.

For henne som elsker en lett duft

Clean Fresh Laundry er en forfriskende eau de toilette som nesten har blitt en klassiker. Den lukter rent og akkurat som navnet transporterer denne duften deg til nyvasket sengetøy. CLEAN parfymer inneholder verken parabener eller sulfater. Dette anbefales for kvinnen som ikke vil ha en parfyme som er for sterk, men bare en lett duft som kan brukes hver dag.

For deg som elsker blomster

Moren din elsker blomster, og du vil gi henne noe helt spesielt på morsdagen? Da bør du prøve denne sensuelle og autentiske blomsterduften Gucci Bloom Nectare di Fiori. Denne Eau de Parfum er den intense duften med blomsternoter av blant annet tuberose, sjasmin og kaprifol. Det minner om en blomsterhage på begynnelsen av sommeren, hvor alle blomstene står i full blomst.

TIPS: Hvis moren din ønsker å få mest mulig ut av den nye duften hennes, kan du gi henne noen tips om hvor du skal bruke den for å få best effekt. Påfør parfymen der pulsen slår kraftig og huden blir varmest, som kragebeina, håndledd og innsiden av albuene.

For deg som elsker luksus

Zarkoperfume er et dansk merke skapt av den eneste danske parfymøren med visjonen om å skape håndlagde skandinaviske dufter av høy kvalitet. Pink Molécule er en av de mest populære parfymene i serien. Den inneholder noter av blant annet hylleblomst, svart orkide, rosa molekyler, aprikos, og lukter nesten champagne. Gi denne til din mor hvis hun er opptatt av kvalitet og vil ha en unik frisk duft som minner om den varme skandinaviske midtsommeren.