Hårpleie Hudpleie

Forbered babyen din

For vordende foreldre kan det være en jungel som prøver å finne ut hva de skal kjøpe når de venter et nytt lite menneske. Vi har klart listet opp våre favoritter når det kommer til pleie og tilbehør som babyer og foreldre trenger i de første dagene som en ny familie.

For vordende foreldre kan det være en jungel som prøver å finne ut hva de skal kjøpe når de venter et nytt lite menneske. Vi har klart listet opp våre favoritter når det kommer til pleie og tilbehør som babyer og foreldre trenger i de første dagene som en ny familie.

Trygg søvn for barn og foreldre

I de tidlige stadiene er søvn vanligvis sparsom for foreldre og noen ganger for babyen. Derfor er det så viktig at du sover dypt, trygt og rolig.

Babyalarm

En god og enkel babymonitor er gull verdt! Derfor står den øverst på listen over ting vi anbefaler til nybakte foreldre.

Ikke alle er så heldige å bo slik at de kan høre babyen sove – både ute og inne. Og hvis du har den lille i et annet rom, er det flott å kunne overvåke søvnen deres via en babyalarm. Disse to fra Philips er vakre og har mange smarte funksjoner. Den venstre vant til og med den tyske Stiftung Warentest.

Bliv klar til baby. Philips Avent Babyalarm SCD501. Babypakker.

Massasjeolje og romspray

Mange foreldre liker å gi litt babymassasje som en del av velvære-rutinen og da kommer en nærende massasjeolje godt med. Den til høyre fra Milk & Co Baby inneholder også litt beroligende lavendel. Du kan også få den beroligende effekten av lavendel som romspray.

Bleieskift og stell

Alle med små barn vet at det hele med barnestell er et litt dumt paradoks. På den ene siden er babyer naturlig myke og vakre. De svetter ikke, de er ikke store nok ennå til å virkelig få skitt under neglene og overalt, og det er egentlig best hvis du ikke roter for mye med det naturlige miljøet deres. På den annen side er det bleieutslett, arr, babyakne og så videre og så videre.

Kompromisset som folk flest må inngå er den mildeste mulige pleien som bidrar til å styrke og gjenopprette den naturlige balansen i babyens hud.

For små, møre bunner

Noen ganger er det ikke til å unngå at underdelen til babyen blir lei av å bli pakket inn i bleien og vasket igjen og igjen. Og så blir han rød og sår.

For hele kroppen

En mild krem ​​eller lotion for kropp og ansikt er også fin å ha for hånden. Bruk den til tørre lapper, til en deilig massasje, til mamma eller pappa osv. Og ikke glem solkremen når du er ute.

Glad på badet

Bading er en av de morsomste aktivitetene du kan gjøre med babyen din når alle bare er vant til det og føler seg trygge. Du har god øyekontakt med babyen din og kan gi litt massasje. Babyen kan leke og bruke kroppen sin annerledes enn på gulvet eller i armene dine.

Sjampo og dusjsåpe

Baby olje

Olje er fantastisk både under og etter bading fordi den fukter og beskytter på en helt annen måte enn vannbaserte kremer. Noen dråper olje i badekaret vil forhindre at babyens hud tørker ut når du bruker såpe. Den kan også brukes til å behandle arr i hodebunnen.

For moren

La oss ikke glemme at mor også trenger litt stell og velvære, både før og etter babyen er født. Hormonelle endringer og uregelmessig søvn kan gjøre at du må endre din vanlige skjønnhetsrutine for å føle deg bra.

Når du ikke har tid eller energi til å dusje, er det ingenting bedre enn effektiv pleie som gir raske, pålitelige resultater uten mye anstrengelse. Her er en rekke must-have-produkter du kan bruke med fire timers usammenhengende søvn og én hånd bundet bak ryggen – om behovet skulle oppstå.

Du kjenner deg og ditt barns behov best, så vi håper du har funnet inspirasjon til hva familien din kan ha glede av og dra nytte av. Still gjerne spørsmål i kommentarene nedenfor eller kom med dine egne anbefalinger.

Vi ønsker deg en fin dag og mange fredelige netter.