Hudpleie

Fjern gel neglelakk trygt og enkelt

Når du skal fjerne gel-neglelakken din, må du alltid være litt forsiktig og fremfor alt passe på at du bruker produkter som er spesielt utviklet for å fjerne gel-neglelakk. Hva trenger du for å fjerne gellakk fra neglene? Hvordan fjerne gellakk? Le Mini Macaron Gel Polish Remover Kit I dette settet får du 100 fjernerputer, […]

Når du skal fjerne gel-neglelakken din, må du alltid være litt forsiktig og fremfor alt passe på at du bruker produkter som er spesielt utviklet for å fjerne gel-neglelakk.

Hva trenger du for å fjerne gellakk fra neglene?

Hvordan fjerne gellakk?

Le Mini Macaron Gel Polish Remover Kit

I dette settet får du 100 fjernerputer, som består av bomullspads påført med aceton. Med 100 stykker har du rikelig med mulighet til å fjerne geleneglene igjen og igjen.

Det tar omtrent 20 minutter å fjerne. Med dette gel-neglelakkfjernersettet er det imidlertid superenkelt.

Du vil nå ha noen rene og vakre negler igjen.

Vil du ha en ekstra effekt og at bomullsklutene skal fjerne enda mer maling i løpet av de 15 minuttene? – Da kan du bruke Le Mini Macaron Gel Removal Clips til din fordel.

Le Mini Macaron Gel Removal Clips

I denne pakken får du 10 klips som du kan bruke hver gang du skal fjerne gel-neglelakken.

Selve prosessen er den samme som å bruke Gel Polish Remover Kit.

Så bare følg trinnvise instruksjoner ovenfor hvor du skal bruke bomullsserviettene og deretter disse klipsene.

Igjen må du vente 15 minutter med både bomullspadsene og klipsene på, og så merker du at gel-neglelakken har forsvunnet enda mer når du bruker begge.

Den doble effekten er fordi klipsene sørger for at det ikke kommer så mye luft mellom servietten og neglen. Derfor løses gellakken opp på en mye mer konsentrert måte.

Hvis du vil sjekke det hele, kan du se hele prosessen i videoen her.

Takk for at du leser. Vi håper denne veiledningen var nyttig og at du nå føler deg helt trygg på hvordan du skal påføre gel-neglelakken.