Hudpleie

Få glansen tilbake i de kalde månedene

BEAUTYCOS tilbyr deg et stort utvalg av produkter som kan hjelpe deg med å bekjempe tørr vinterhud og gi deg tilbake glansen. “Vi har alle vært der. Vinteren setter sitt preg på huden, og etterlater den dehydrert, matt og stram. Derfor har jeg satt sammen en produktguide for deg som forhåpentligvis vil hjelpe deg med […]

BEAUTYCOS tilbyr deg et stort utvalg av produkter som kan hjelpe deg med å bekjempe tørr vinterhud og gi deg tilbake glansen.

“Vi har alle vært der. Vinteren setter sitt preg på huden, og etterlater den dehydrert, matt og stram. Derfor har jeg satt sammen en produktguide for deg som forhåpentligvis vil hjelpe deg med å øke hudens fuktighetsnivå og gjøre huden din glød bringe.”

Citat: Camilla, kosmetiker

Kosmetologen anbefaler

BEAUTYCOS tilbyr deg et stort utvalg av produkter som kan hjelpe deg med å bekjempe tørr vinterhud og gi deg tilbake glansen

Trinn 1:

Først renser du huden med en sminkefjerner. Dette gjør du ved å bruke en bomullspad. Her anbefaler vi gjenbrukbare bomullspads.

Kosmetologen anbefaler

Hos BEAUTYCOS har vi et bredt utvalg av sminkefjernere. Her finner du produkter som passer alle hudtyper…

Bioderma er et mineralvann som fjerner sminke og smuss fra ansiktet. Denne sminkefjerneren er for deg med sensitiv hud. Her får du et skånsomt produkt som fjerner både øye- og ansiktssminke.

Alternativt vil jeg anbefale en Babor sminkefjerner. Den er parfymefri og kan brukes av alle! Den renser effektivt men superskånsomt og er derfor ideell for deg hvis du har sensitiv hud, parfymeallergi og kontaktlinser.

Gjenbrukbare sminkeputer i hamp og bomull >>>

Trinn 2:

Neste trinn er å rense huden for smuss som har bygget seg opp i huden i løpet av dagen. Det er et viktig skritt da vi sørger for at huden blir ren og frisk slik at den bedre kan absorbere fuktighet. Jeg anbefaler å rense huden to ganger (med både makeupfjerner og ansiktsrens). For å sikre at huden er ren før du fortsetter din nattlige skjønnhetsrutine.
Den beste måten å rense huden din på er å pumpe/klemme ut rensemidlet to ganger og massere det inn på fuktig hud i sirkulære bevegelser. Skyll deretter produktet grundig.


Kosmetologen anbefaler

Sanzi Beauty Soft Cleansing Foam er et mildt og effektivt renseskum. Denne rensen fjerner skånsomt smuss, urenheter og reduserer tilstoppede porer for å etterlate huden din ren og næret.

Nok et skikkelig godt renseskum, spesielt for de som ønsker et anti-aldringsprodukt. Denne rensen er skånsom og cellefornyende. Produktet er fullpakket med aktive ingredienser som vitamin A og mikroalgeolje.

Trinn 3:

Serum er det første trinnet etter at vi har renset huden. Serum er en konsentrert mirakelarbeider som ofte glemmes, noe som er synd fordi serum trenger dypere inn i hudlaget enn vanlig fuktighetskrem. Du tar 2-3 klemmer og masserer det inn i ansiktet og halsen.

Kosmetologen anbefaler

Ecooking Vitamin C Serum gir huden litt ekstra vitamin. Produktet reduserer fine linjer, fokuserer på pigmentforandringer og balanserer huden. Vitamin C gir deg et løft av fuktighet og gir huden en silkeaktig glans.

Dette serumet fra Babor er en fantastisk fuktighetskrem. Den er perfekt for deg med tørr hud eller alle som har dehydrert hud. Den eliminerer umiddelbart synlig tørrhet i huden og reduserer fuktighetstap – Den er også CO2-nøytral.

Schritt 4:

Jetzt ist es an der Zeit, diese trockene Haut zu bekämpfen. Und dazu ist eine Nachtcreme mit viel Feuchtigkeit ein Muss. Einfach vor dem Schlafengehen auf die Haut auftragen und voila, die Nachtcreme erledigt über Nacht den Rest.

Kosmetologen anbefaler

Ecooking Night Cream er en effektiv og fuktighetsgivende nattkrem. Nattkremen inneholder Argireline, en ingrediens som slapper av i ansiktsmusklene og etterlater huden fin og glatt.

En annen vakker og nærende nattkrem som jeg absolutt kan anbefale er fra det franske selskapet Darphin. Denne velduftende nattkremen eliminerer rynker på grunn av tørrhet på kort tid og forhindrer aktivt rynker og andre tegn på aldring av huden. Produktet har en herlig duft som gir en fantastisk spaopplevelse hver kveld.


Tips:

For å gi huden din de beste forholdene kan du bruke en fuktighetsmaske 1-2 ganger i uken for å opprettholde fuktigheten i huden.

Kosmetologens tips

Ansiktsmasken gir intensiv fuktighet og har en dyp effekt. Etter masken føles huden silkemyk og næret i lang tid.

La masken stå på i 10 minutter. og deretter vaske den av. Masken kan også brukes som en sovemaske som ganske enkelt vaskes av neste morgen.

Jeg kan også anbefale en supergod 2-i-1 maske fra Darphin som gjør alt! Produktet består av en dyprensende maske og en fuktighetsgivende og utstrålende maske. Purifying Mask, som er den dyprensende delen, er laget av hvit kaolinleire som absorberer overflødig talg og talg. Denne kan brukes i T-sonen eller når det er økt talgproduksjon. Illuminating Mask er en aromatisk og nærende maske beriket med appelsin- og mandarinolje. Konsistensen er sterk og myk og denne delen av masken smelter sakte inn i huden.