Hudpleie

Dette vil hjelpe deg å oppnå en jevn, langvarig brunfarge

BEAUTYCOS veileder deg til å få en flott brunfarge uten å måtte tilbringe tid i solen. Vi presenterer våre favoritt selvbrunere og bronzere og gir tips om hvordan du oppnår den brunfargen du ønsker. Før selvbruning Før du begynner å bruke selvbruneren, er det lurt å lage en base slik at huden ikke blir tørr, […]

BEAUTYCOS veileder deg til å få en flott brunfarge uten å måtte tilbringe tid i solen. Vi presenterer våre favoritt selvbrunere og bronzere og gir tips om hvordan du oppnår den brunfargen du ønsker.

Før selvbruning

Før du begynner å bruke selvbruneren, er det lurt å lage en base slik at huden ikke blir tørr, da dette kan føre til en ujevn brunfarge.

Pass derfor på å bruke en fyldig bodylotion etter bading dagene i forveien. Hvis du trenger å barbere deg på forhånd, anbefaler vi at du gjør det minst 24 timer i forveien. I tillegg er det viktig å eksfoliere huden for å fjerne døde hudceller og sikre at hudoverflaten er jevn, da dette gir en jevnere finish.

Bruk en god kroppsskrubb, om mulig dagen før, slik at huden er klar for selvbruning. Vær spesielt oppmerksom på å rengjøre tørre områder som knær og ankler godt.

Ting å huske

PÅFØR KUN SELVBRUNKER PÅ FUKTIG HUD
Skrubb huden grundig dagen før
FORDEL SELVBRAREREN JEVNLIG PÅ KROPPEN
HUSK Å VASKE HENDENE NÅR DU ER FERDIG
Bygg opp fargen over flere runderf

En slik selvbruner!

Følg disse trinnene, og du vil være i den beste posisjonen til å få en flott brunfarge med selvbruning. Sørg for at kroppen er helt tørr før bruk, start med lange, jevne strøk i tynne lag. Vi anbefaler å bruke påføringshanske for å unngå misfarging av hendene.

Selvbruner steg for steg

Start med bena og jobb selvbruneren i sirkulære bevegelser. Vær spesielt oppmerksom på føttene og knærne. Her er det viktig at produktet fordeles jevnt og godt. Husk, mellom tærne! Arbeid deg deretter oppover kroppen og inn i armene. Her starter du på utsiden og jobber sakte med produktet mot innsiden av armer og armhuler. Mesteparten av tiden er armene lettere enn resten av kroppen, så vi anbefaler å blande litt bodylotion med selvbruneren. Det samme gjelder hvis du trenger å smøre hendene.

Når du er ferdig med å påføre produktet, sørg for å tørke av knærne og albuene med en fuktig klut og rengjøre neglene på hendene og tærne slik at du ikke merker noen misfarging. Ønsker du en mer intens farge, bør du vente minst 10 minutter før du starter prosessen igjen.

Vent 8-12 timer før du dusjer og vasker bort overflødig maling.

Husk ansiktet ditt

Akkurat som på kroppen anbefales det å eksfoliere ansiktet før du bruker selvbruneren. Husk at det finnes selvbruner spesielt designet for ansiktet, da huden her er tynnere enn på kroppen.

Vær forsiktig rundt hårfestet for å unngå misfarging av håret. Du kan med fordel smøre krem ​​på hårfestet, som du så enkelt kan fjerne. Vær forsiktig rundt øyne og lokk slik at du bare legger på et tynt lag her.

Bruk deretter en bomullspinne for å fjerne ethvert produkt fra øyenbrynene dine.

ETTER SELVBRUKEREN

VI ANBEFALER AT DU VENT MINST 20-60 MINUTTER FØR DU TAGER PÅ KLÆRET, ELLER RISIKER DU FOR AT FARGEFØLELSEN FRA KLÆRET OG LEGGE UJEVNLIG PÅ HUDEN. VELG MED GLAD LØS FIT KLÆR AV BOMULL SOM ER LETTE Å VASKE.
Sjekk ut vårt store utvalg av Tan-Luxe selvbruner her…