Hudpleie

De 3 største TikTok-sminketrendene…og tips du bør vite

Hvis du vil holde deg oppdatert med de siste trendene innen sminkeverdenen, er TikTok stedet å være. Her finner du massevis av inspirasjon til sminken din og vi har samlet vinterens 3 beste, mest virale TikTok-sminketrender for deg her. Illegal Length  Den første kategorien er ikke en TikTok-sminketrend som sådan, men den har likevel eksplodert […]

Hvis du vil holde deg oppdatert med de siste trendene innen sminkeverdenen, er TikTok stedet å være. Her finner du massevis av inspirasjon til sminken din og vi har samlet vinterens 3 beste, mest virale TikTok-sminketrender for deg her.

Illegal Length 

Den første kategorien er ikke en TikTok-sminketrend som sådan, men den har likevel eksplodert i popularitet – i en slik grad at leiren vår har blitt revet i stykker. Vi snakker selvfølgelig om TikTok Mascara Maybelline Illegal Length. Børsten er et redesign av den typiske modellen og har 6 kontaktflater som sikrer jevnere fordeling av mascara – noe som gjorde den til en av de mest delte TikTok-sminketrendene.

Det hele startet da Katie Hub, dronningen av mascaraanmeldelser, delte en video som snakket om dette spesielle mirakelproduktet fra Maybelline. Hun beskrev en effekt på øyevippene som tilsvarte «instant lash extensions». Formelen som brukes forlenger fibrene i øyevippene dine, slik at de ser mer verdifulle ut.

Maybelline har også stått bak andre virale TikTok-sminketrender innen mascara-sjangeren før, siden deres Sky High har fått den samme eksplosive publisiteten tidligere.

The Dot Method

En av de mest utbredte TikTok-sminketrendene er prikkmetoden, også kjent som ettlags-sminketeknikken. Skaperen er influenceren Chloe Morello, som delte skjønnhetshacket sitt for et naturlig og tidsbesparende utseende fordi hun var lei av at sminken hoper seg opp i ansiktet og både fet og rynkete på grunn av at alle produktene hun måtte bruke så ut.

Chloe Morello, makeup hack The Dot Method

Denne TikTok-sminketrender-teknikken er en nytenkning av den tradisjonelle metoden for påføring av kosmetikk. Den typiske sminkerutinen vil bestå av flere lag; først foundation, så concealer, så contour, blush osv. Men Chloe smører i stedet alle hudproduktene sine samtidig som små prikker i ansiktet som tilsvarer de stedene hun vanligvis ville plassert dem. Men da bare som et enkelt lag.

For å prøve denne foundation TikTok-trenden, bruk bare ditt vanlige sminkearsenal. Det eneste du trenger å være spesielt oppmerksom på er at du har en passende setting spray slik at du kan holde produktene permanent fuktige uten at de tørker ut. Til dette trenger du en passende ansiktssminkebørste. Husk også å blande de lyse hudproduktene først og de mørke sist.

Cold Girl 

I'm cold girl, makeup tiktok trend (Kylie Jenner)

Den siste av våre TikTok-sminketrender er perfekt for vinteren fordi den er inspirert av denne sesongen. En kul look som etterligner hvordan huden din ser ut etter en eventyrlig tur i snøen. “Cold Girl” er en av Tiktok-sminketrendene som inneholder alle disse elementene, og du kan lese hvordan du gjør det her.

Millioner av mennesker har sett og likt “I’m Cold”-utseendet når Jessaca Zhang, Gjuanita eller Imsimplysteph har brukt det – eller Kylie Jenner selv. Faktisk er det en av de lettere TikTok-sminketrendene å gjøre bare med sminkevalgene dine når du står foran speilet.

For det rette utseendet trenger du en enkel base laget av f.eks. Foundation og en naturlig blush som matcher hudtonen din uten å bli for merkbar. Rødmen skal dekorere kinnene, tinningene, under øynene, under underleppen og på nesetippen. Fullfør looken med en rød leppestift og så er du på en av de hotteste Tiktok-sminketrendene.