Hudpleie

Bruk tiden hjemme til å skjemme bort deg selv

Det er mange mennesker som enten jobber hjemmefra eller kommer sent hjem fra jobb i løpet av denne tiden. For mange virker tiden uendelig, og derfor er vi her med forslag til hvordan du kan fordrive tiden med deilig nytelse. Selvpleie av kropp, ansikt og hender Enten du bare er hjemme eller jobber hjemmefra, kan […]

Det er mange mennesker som enten jobber hjemmefra eller kommer sent hjem fra jobb i løpet av denne tiden. For mange virker tiden uendelig, og derfor er vi her med forslag til hvordan du kan fordrive tiden med deilig nytelse.

Selvpleie av kropp, ansikt og hender

Enten du bare er hjemme eller jobber hjemmefra, kan du bruke tiden til å skjemme bort ansiktet ditt og bruke en deilig ansiktsmaske. Se deg selv i speilet og vær oppmerksom på hva huden din trenger, for eksempel fuktighet, glød eller anti-aldring. Påfør masken på nyrenset hud og la den være på mens du sjekker e-posten din eller ser din nye favorittserie.

Skjem bort hendene

Du har sikkert lagt merke til hvordan hendene dine har blitt tørre på grunn av all hånddesinfeksjonen som brukes for øyeblikket og den tørre sesongen vi er inne i. En god idé er å ta ekstra vare på hendene dine da de sannsynligvis trenger mer fuktighet enn vanlig.
Bruk en negleolje av god kvalitet og ta deg tid til å massere den godt rundt neglen og neglebåndet. Avslutt med en pleiende håndkrem og bruk bare litt mer produkt enn vanlig, og gjør det om til en håndmaske. La virke i 10 minutter og masser godt inn i hendene. Da får du de deiligste, mykeste hendene.

Ta et langt bad

Ta deg tid til å skjemme bort deg selv og komme i gang med et deilig langt bad. Gjør badet ditt om til et velværestudio med duftlys og duftpinner. Tilsett en velsmakende badeolje i badekaret for å slappe av alle sanser mens oljens nærende egenskaper virker på kroppen. Ligger du der uansett, kan du benytte anledningen til å gi håret litt ekstra kjærlighet med en velplejende og reparerende hårmaske slik at du tar vare på både håret og sinnet.
Du kan også benytte deg av muligheten, med eller uten badekar, til å fjerne døde hudceller fra huden på kroppen med en god peeling. Til slutt kan du påføre en deilig bodylotion og skli over i en badekåpe slik at kremen har nok mulighet til å trenge godt inn i huden.

Skjem bort føttene

Til slutt kan du også lage deg et deilig fotbad hvor du virkelig bryr deg om føttene. Du kan enkelt gjøre dette mens du arbeider på datamaskinen. Hvis du er nysgjerrig på hvordan du kan gi dem en godbit, hopp inn og les innlegget Skjem bort dine hardtarbeidende føtter. Når du har gitt føttene en nærende behandling og en god fotkrem, ikke glem neglene. Vakre negler hjelper deg å se fresh ut.