Hudpleie

Bekjemp cellulitter en gang for alle

Noen kvinner (og menn) lider av cellulitt, også kjent som cellulitter. Det forekommer hovedsakelig på baken, lårene og magen. Heldigvis er dette noe som kan forebygges og behandles hvis du kan de riktige triksene.

Noen kvinner (og menn) lider av cellulitt, også kjent som cellulitter. Det forekommer hovedsakelig på baken, lårene og magen. Heldigvis er dette noe som kan forebygges og behandles hvis du kan de riktige triksene.

Hva er cellulitt?

Cellulitt eller appelsinskall er fett som har samlet seg og dermed endrer hudstrukturen. Fettet er innkapslet i små hulrom mellom musklene og epidermis. Når vi blir eldre, blir bindevevet stivere og begynner å trekke seg sammen, og skaper små fordypninger i huden som vi kaller appelsinskall. Gjennom trening, sunt kosthold og bruk av et av de ulike anti-cellulitt produktene kan vi forebygge og bekjempe cellulitter.

Trocken Bürsten gegen Orangenhaut

Å bruke en tørr børste er generelt noe av det beste du kan gjøre for huden din. Den bekjemper ikke bare cellulitter, men hjelper også kroppen med å kvitte seg med avfallsstoffer, øker blodsirkulasjonen, fremmer fordøyelsen og holder huden i form. The Organic Pharmacys deilige naturlige børstehår er en god tørrbørste som effektivt og skånsomt eksfolierer huden. Den optimerer også hudens absorpsjon av eventuelle pleieprodukter og i dette tilfellet dine anti-cellulittprodukter.

Hva er tørrbørsting?

Tørrbørsting er en eldgammel metode som brukes i forbindelse med skjønnhetsbehandlinger og massasjer. Bruk tørrbørsten til å stryke huden og fjerne døde hudceller, stimulere blodsirkulasjonen og rense huden for avfallsstoffer. Tørrbørsting stimulerer blodtilførselen til fettcellene som forårsaker ujevnheter i huden – spesielt på baken, magen og lårene.

Applikasjon:

Ønsker du å se resultater anbefaler vi tørrbørsting hver dag, men forvent resultater først etter 3 måneder. En god vane er å gjøre tørrbørsting før du dusjer til en del av morgenrutinen. På denne måten kan du enkelt vaske av de døde hudcellene og starte dagen med en frisk følelse. Bruk børsten på tørr hud og børst i små sirkulære bevegelser fra bunnen og opp mot hjertet, bortsett fra ryggen hvor du bør børste ned mot korsryggen. Hvis du trenger å bruke børsten på magen, anbefales det å børste med klokken. Dette stimulerer fordøyelsen. Pensle i ca 5 min – 10 min. daglig for best resultat. Unngå børsteeksem, åreknuter og blåmerker.

Dermaroller

En derma roller består av mange små nåler som må rulles forsiktig over huden. Teknologien kalles micro-needling og den gir huden din en jevnere overflate. Metoden brukes også for å forbedre pigmentskader, arr, grov hudtekstur, aldringstegn som rynker og linjer etc. Metoden skaper kontrollerte mikrohull i huden for å stimulere celledannelse og hudens naturlige regenerering. Dette fører til en jevn hudtone, forbedret elastisitet og kollagenproduksjon.

Derma roller for kroppen

I tillegg til å redusere cellulitter, bekjemper en kroppsrull også arrvev, solskader, pigmentforstyrrelser, rynker og slapp hud.
Vi anbefaler DM Skincare Dermaroller

for kroppen, som er enkel å bruke på kroppen og føles behagelig i hånden når du ruller den på huden.

Applikasjon:

Sørg alltid for å desinfisere dermarolleren før og etter bruk. Bruk dermarolleren på ren og tørr hud i ca 1 minutt. etter desinfeksjon. Bruk dermarolleren systematisk fra topp til bunn og fra bunn til topp. Husk å heve den når du endrer retning. Hold lett på dermarolleren og flytt den forsiktig over huden. Etter behandlingen bør du bruke en fuktighetskrem. Vær forsiktig så du ikke ruller dermarolleren over irritert hud eller områder hvor du kan se tydelige blodpropper.

EN MERKNAD! Cellulitt (appelsinskall) har ofte blitt forvekslet med cellulitt. Førstnevnte (cellulitt) er en kosmetisk betegnelse for opphopning av fettavleiringer i huden, mens cellulitt er en bakteriell infeksjon i huden.