Hudpleie

Babor SeaCreation: Luksus hudpleie

SeaCreation er en unik linje fra merkevaren Babor, bestående av 5 fantastiske produkter.Babor er et tysk, resultatdrevet hudpleiemerke som tilbyr produkter for alle hudtyper, alle hudsykdommer og alle aldre. Det finnes produkter for menn og kvinner og for unge mennesker som enten har ubalansert hud eller for de som ønsker å skape, forebygge og beskytte […]

SeaCreation er en unik linje fra merkevaren Babor, bestående av 5 fantastiske produkter.
Babor er et tysk, resultatdrevet hudpleiemerke som tilbyr produkter for alle hudtyper, alle hudsykdommer og alle aldre. Det finnes produkter for menn og kvinner og for unge mennesker som enten har ubalansert hud eller for de som ønsker å skape, forebygge og beskytte gode vaner.

Hemmeligheten bak SeaCreation

Hemmeligheten bak disse unike produktene ligger 4000 meter under havoverflaten.
Her har Babors laboratorium hentet ut aktive ingredienser som blant annet reduserer forekomsten av fine linjer og rynker. SeaCreation-produkter er crème de la crème innen hudpleie. Dette er eksklusive og luksuriøse produkter som fokuserer på anti-aldring, pleie, rekonstruksjon og beskyttelse.

Beskyttelse, anti-aldring, pleie og gjenoppbygging

Huden er konstant utsatt for angrep. Frie radikaler som bilforurensning, UV-stråler, forurensning og stress bryter langsomt ned huden.
Heldigvis har vi muligheten til å beskytte oss mot for tidlig aldring. Den beste beskyttelsen mot frie radikaler er antioksidanter.
Produktene inneholder ingredienser som har noen ganske kule egenskaper.
Tokoferoler, askorbylpalmitat og macadamianøtteolje er en liten del av de effektive antioksidantene som produktene er beriket med.
De inneholder også Thermus thermophilus, som er min favorittingrediens.


Babor SeaCreation – The Serum

Dette berømte serumet gir huden et daglig løft av fuktighet, som er det første steget til en bedre og mer ungdommelig hud. Samtidig motvirker den oksidativt stress og sørger derved for minimal nedbrytning av hudceller og sikrer huden en sunn balanse.
Resultatet ved kontinuerlig bruk er jevnere, jevnere og mer strålende hud.
Dette luksuriøse serumet er beriket med effektive anti-rynke ingredienser. MicroAlgae AP, Glycocéane GP3 og mikroorganismen BABOR Thermophilus jobber sammen for å øke cellulær energi og gi huden omfattende antialdringsfordeler. Ved daglig bruk blir huden jevnere, fastere og mer strålende.
Produktene kan brukes av alle som ønsker et effektivt antialdringsprodukt.

Babor SeaCreation – The Cream

Ansiktskremen stimulerer hudens egne prosesser og sørger for at huden er i form hele døgnet.
Det betyr at den fjerner avfallsstoffer, tilfører cellene ny næring og genererer dermed mye ny energi.
Ingrediensene Glycocéane GP3, BABOR-thermophilus, grønn kaviaralgeekstrakt og Sea-telligent kompleks danner sammen en kraftig cocktail som beskytter, bygger og kort sagt holder de dypeste leddene i sjakk.

Babor SeaCreation – The Cream Rich

Er basert på samme prinsipp som The Cream, bare litt mer næringsrik. Dette betyr at det er en perfekt anti-aldrings nattkrem. Har du VELDIG tørr hud kan den også brukes på dagtid. Huden som, uansett hva du gjør, alltid er tørr. Kanskje du har funnet løsningen din her?

Babor SeaCreation – The Eye Cream

En kjent engelsk blogger sa en gang at denne øyekremen er den hardest arbeidende øyekremen i bransjen. Jeg syntes dette var morsomt og veldig innsiktsfullt. For det er akkurat slik jeg føler det. Det holder kråkeføtter unna og hjelper faktisk på de fleste problemer som kan oppstå rundt øynene. Ønsker du en ekstra oppkvikkende effekt kan kremen oppbevares i kjøleskapet

En liten skje følger med alle produktene. Denne brukes til å holde produktet og er også formet som en ball i den ene enden slik at du kan massere huden samtidig.