Hudpleie

Ansiktsskulptur: Naturlig anti-aldring og avslappende hudpleie

Ansiktet har 43 muskler og du bruker dem alle regelmessig, som har en tendens til å utvikle seg til rynker og linjer etter hvert som du blir eldre. En stadig mer populær metode for å gi avslappende, antialdrende hudpleie på en naturlig og kostnadseffektiv måte er ansiktsskulptur. Les her hvordan det fungerer, hva du trenger […]

Ansiktet har 43 muskler og du bruker dem alle regelmessig, som har en tendens til å utvikle seg til rynker og linjer etter hvert som du blir eldre. En stadig mer populær metode for å gi avslappende, antialdrende hudpleie på en naturlig og kostnadseffektiv måte er ansiktsskulptur. Les her hvordan det fungerer, hva du trenger og hvordan du best kommer i gang.

Hva er ansiktsskulptur?

Face sculpting – eller indre ansiktsbehandling – er en massasjeteknikk som stimulerer huden på en ny og innovativ måte. Metoden går først og fremst ut på å strekke og slappe av ansiktsmusklene, noe som gjøres gjennom børsting og masserende bevegelser rundt huden. Dette stimulerer blodsirkulasjonen og sirkulasjonen og slapper av linjene som vises som rynker. Med en profesjonell vil denne delen ta omtrent 40 minutter.

Deretter kommer den såkalte bukkalmassasjen, hvor du putter fingrene i munnen og derved masserer ansiktet fra innsiden mens du jobber kontinuerlig utenfra. En slik teknikk er spesielt effektiv for ansiktstrekk rundt munnen og tyggemusklene og vil ta 20 minutter med en ansiktsskulpturmassør.

Velg ansiktsskulptur i stedet for Botox

Hvis du ikke vil ha spesielle injeksjoner eller bruke Botox, men likevel vil se ung ut, er ansiktsmodellering et godt alternativ som fortsatt har vist seg å ha en anti-aldringseffekt. En grundig massasje og strekking av ansiktsmuskulaturen sørger for at dannelsen av rynker og linjer rundt leppene og ansiktet forsinkes.

Ansiktsskulptur har også en avslappende effekt ved å løsne knuter og stramme muskler i ansiktet. Samtidig fremstår huden også blankere etterpå, da hevede områder og rynker under øynene jevnes ut.

Slik kan du gjøre ansiktsformingen selv

Selv om du ikke er en profesjonell, kan du massere deg selv forsiktig for jevnere og sunnere hud. Det anbefales å utføres en gang i uken, og det viser spesielt resultater for personer over 35 år. For en enda mer effektiv massasje kan du også få et ansiktsformingsverktøy. Her er noen forskjellige alternativer:

Gua Sha

En god investering er en Gua Sha, en massasjestein med en unik form som er perfekt designet for å legge press på kroppen. Et åpenbart ansikt å forme med Gua Sha for massasjen din kan være dette.

Jade Roller – Glam Tools

Ønsker du en automatisk prosess som fordeler trykket jevnere over huden, kan en jaderulle også være til stor hjelp for ansiktsskulpturen din. Jeg anbefaler for eksempel denne, som er av høyeste kvalitet.

Hos BEAUTYCOS har vi et bredt utvalg av ulike effektive midler for bading, hudpleie og anti-aldring. Se hele utvalget av glamverktøy og selvmassasjeverktøy her. Her finner du også andre artikler og produkter for selvpleie og egenpleie.