Hudpleie

7 Hudmetode

Bruker du for mye tid på hudpleie? Da kan du lære mer om 7 Skin Method her, hvor du kan få hydrert hud med kun 1 produkt!

Bruker du for mye tid på hudpleie? Da kan du lære mer om 7 Skin Method her, hvor du kan få hydrert hud med kun 1 produkt!

Hva er det?

7-Skin kommer fra Sør-Korea, hvoretter metoden vakte stor interesse i hele Vesten. Den populære metoden har fått sitt trendy navn fordi du bruker 7 lag av samme produkt i stedet for en lengre hudpleierutine. Det anbefales å bruke 7 lag toner uten alkohol og fruktsyrer eller en essens. Når du bygger opp flere lag med tonere eller essenser, oppnår huden din topp fuktighet og glans. På koreansk kalles faktisk tonere hud, så metoden kalles 7-hudsmetoden.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er jernej-graj-rlNibgIqi4o-unsplash-1.jpg

Det smarte med å bruke et vannholdig produkt er at huden din lettere kan absorbere produktet. Dette vil tillate deg å få mye mer ut av produktet ditt da det vil trenge bedre inn i huden – i stedet for å fordampe på hudens overflate.

Hvem er metoden rettet mot?

Metoden er først og fremst rettet mot personer som har dehydrert hud. Imidlertid ble det først populært i gruppen som har fet til kombinasjonshud – dette har imidlertid også gunstige effekter på andre hudtyper. De fleste av oss har dehydrert hud, så metoden er rett og slett genial da den aldri etterlater en fet overflate.

Hvordan virker det?

Til tross for det meget direkte navnet på metoden er den veiledende og kan derfor justeres etter behov. Det er viktig å huske at ingen kjenner huden din bedre enn deg.Det varierer derfor veldig om du bruker metoden daglig, noen ganger i uken, i kortere perioder eller med en annen frekvens. Du kan også bedømme og justere mengden av produktet selv. Mange liker virkelig å bruke 3-5 lag med toner. Så bruk gjerne færre enn 7 strøk.

Det anbefales å påføre det første strøket med en bomullsdott, hvoretter resten kan påføres med hendene. Du bør kun bruke en liten mengde da du vil oppdage at huden ikke kan absorbere en større mengde før neste lag. Du bør vente 2-3 minutter mellom hvert strøk. Etter første strøk virker huden tørr uansett hudtype, men dette endres. Gjenta deretter påføringen til du føler deg komfortabel og huden føles mettet.

Hvilket produkt kan jeg bruke?

Her hos BEAUTYCOS anbefaler vi toneren fra MURAD, den fuktighetsgivende toneren for kun €26,75. Det er en alkoholfri hudtonic for tørr og dehydrert hud – vinn-vinn! Fuktighet tilføres samtidig som produktet har en beroligende effekt da det inneholder kamille- og agurkekstrakt.

Kjøp MURAD Hydrating Toner her!