Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

  • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
  • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Arganour Castor Oil 100% Pure

100 ml

kr 88,25
Status:På lager - 2-5 dager
Castor oil, Castor oil, American oil... kjært barn har mange navn! 100 % ren, økologisk og kaldpresset lakserolje med fantastiske egenskaper. Oljen kan brukes som naturlig pleie for både hud og hår. Castorolje er full av sunne fettsyrer og vitaminer som tilfører fuktighet og næring og virker gjenoppbyggende og helbredende. Oljen kan brukes til en irritert hodebunn, hvor den effektivt reduserer forekomsten av flass med sine anti-inflammatoriske egenskaper. I tillegg er den perfekt for akne-utsatt hud, den bekjemper synligheten av rynker og strekkmerker og er ideell som massasjeolje. Oljen beskytter også mot miljøskader fra vind og vær. En applikatorbørste følger også med for påføring på øyevippene. Applikasjon: Hår: Masser den amerikanske oljen forsiktig inn i hodebunnen og pakk et håndkle rundt håret. La oljen stå over natten og skyll grundig med sjampo neste morgen. Ansikt: Påfør en passende mengde olje på nyrenset hud i ansiktet og nyt det silkemyke og rene resultatet. Kropp: Masser oljen godt inn i tørre områder av huden for en velstelt finish. Avslutt med varmt vann for å åpne hudens porer. Kan også brukes til massasje. Øyenvipper/bryn: Påfør noen dråper lakserolje på vipper og bryn hver kveld før sengetid med den medfølgende børsten. Oljen styrker og pleier håret slik at det kan vokse seg langt og sterkt.
... Les mer
Fri fragt* Gratis levering*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Rask Levering
2-5 dager
Hårpleie Hudpleie Sminke Hårkur Hårolje Ansiktspleie Kroppspleie Øyne Kroppsoljer Øyenbryn Vippeserum Øyenbrynsserum Massasje Massasje olje Castor oil Gamle priser - Samme priser Arganour Tørt hår 100 ml Pleiende Parabenefri Organisk Næringsrik Mot tørr hud Mot flass Mot skadet og slitt hår Mot irritert hodebunn Fuktighets Beroligende Anti age Urent hud Tørr hud Strekkmerker

Beskrivelse

Castor oil, Castor oil, American oil... kjært barn har mange navn!

100 % ren, økologisk og kaldpresset lakserolje med fantastiske egenskaper. Oljen kan brukes som naturlig pleie for både hud og hår. Castorolje er full av sunne fettsyrer og vitaminer som tilfører fuktighet og næring og virker gjenoppbyggende og helbredende.

Oljen kan brukes til en irritert hodebunn, hvor den effektivt reduserer forekomsten av flass med sine anti-inflammatoriske egenskaper. I tillegg er den perfekt for akne-utsatt hud, den bekjemper synligheten av rynker og strekkmerker og er ideell som massasjeolje. Oljen beskytter også mot miljøskader fra vind og vær.

En applikatorbørste følger også med for påføring på øyevippene.

Applikasjon:

Hår: Masser den amerikanske oljen forsiktig inn i hodebunnen og pakk et håndkle rundt håret. La oljen stå over natten og skyll grundig med sjampo neste morgen.

Ansikt: Påfør en passende mengde olje på nyrenset hud i ansiktet og nyt det silkemyke og rene resultatet.

Kropp: Masser oljen godt inn i tørre områder av huden for en velstelt finish. Avslutt med varmt vann for å åpne hudens porer. Kan også brukes til massasje.

Øyenvipper/bryn: Påfør noen dråper lakserolje på vipper og bryn hver kveld før sengetid med den medfølgende børsten. Oljen styrker og pleier håret slik at det kan vokse seg langt og sterkt.

Tekstforfatterne våre har det veldig travelt for tiden. Så de fikk litt hjelp av vår vennlige Beauty-Roboto, som gjorde sitt beste for å oversette denne teksten, men han beklager hvis det er noen feil.
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Arganour Castor Oil 100% Pure
Din vurdering:

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring