Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

 • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
 • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Kerastase

Kerastase
Kerastase serier

Kerastase hårprodukter

Se våre fantastiske Kerastase-tilbud i denne kategorien. Siden 1964 har merket representert den fineste, mest luksuriøse pleien for håret ditt, og satt nye standarder for profesjonelle hårprodukter - både når det kommer til pl...

Les mer

230 Produkter

Side
pr. side
All filters0
Butikkalternativer
Kategori
Kategori
 • Pakketilbud Pakketilbud 6 elementer
 • Hårpleie Hårpleie 230 elementer
  • Shampoo og balsam 97 elementer
   • Sjampo 68 elementer
   • Balsam 29 elementer
  • Hår styling 36 elementer
  • Hårfarger og tilbehør 4 elementer
  • Hårkur 93 elementer
  • Hårolje 11 elementer
  • Hårserum 8 elementer
  • Tilbehør 1 produkt
 • Hudpleie Hudpleie 1 produkt
 • Herre Herre 4 elementer
 • Nyheter Nyheter 1 produkt
ml
ml
-
Størrelsestype
Størrelsestype
 1. XL Size 39 elementer
Pris
Pris
-

230 Produkter

Side
pr. side

Kerastase hårprodukter

Se våre fantastiske Kerastase-tilbud i denne kategorien. Siden 1964 har merket representert den fineste, mest luksuriøse pleien for håret ditt, og satt nye standarder for profesjonelle hårprodukter - både når det kommer til pleie av håret og hodebunnen, men også med høye standarder for bærekraftig bruk av emballasje for dine sjampoflasker.

Prøv en av de mange fantastiske Kérastase-produktene. Over hele verden er produktene fra serien å finne i hyllene til salongene. Kérastase er kjent og elsket av både profesjonelle og privatpersoner, og ønsker du å skjemme bort håret med effektive produkter, så har du kommet til riktig kategori. Hårproduktene er tilpasset ulike hårtyper og det finnes derfor noe for alle behov. Det er som ditt eget individualiserte hårpleieprogram.

Alle vil ha vakkert hår, men utgangspunktet er veldig forskjellig og personlig. En lang rekke faktorer påvirker hvilken hårpleie som er riktig for deg: hårets tekstur, tilstanden til hodebunnen og ytre miljøpåvirkninger for å nevne noen. Uansett utgangspunkt og hårets spesielle behov, har Kérastase utviklet hårpleieserier som får håret til å se eksepsjonelt ut. Kérastase bruker avansert forskning og teknologi for å gi deg produkter laget av patenterte formler med eksklusive aktive ingredienser, alt med sikte på å gi deg det vakreste håret.

Kerastase shampoo for alle hårtyper

Beautycos selger et stort utvalg hårpleieprodukter fra Kérastase. Gå på oppdagelsesferd og finn serien som passer dine spesifikke behov.

Tørt hår

Har du spesielt tørt og krusete hår som trenger mye fuktighet, vil du elske den populære Nutritive-serien. Serien er kjent for sine tilpassede behov for de ulike hårtypene, slik at du kan finne sjampo til både fint og tykt hår.

Skadet hår

Har du spesielt skadet hår som trenger ekstra reparasjon, vil du elske Resistance-serien, som har en regenererende effekt og etterlater håret med fornyet styrke, perfekt for deg med fint eller skadet hår.

Kjedelig hår

Hvis du liker en skinnende look til håret ditt, er Elixir Ultime absolutt å anbefale. Denne serien får livløst hår til å se strålende ut. Den populære Elixir Ultime-oljen er tilgjengelig for både fint og tykt hår, slik at du kan oppnå nødvendig pleie for dine elskede lokker.

Tynt hår

Har du fint/tynt hår du ønsker å gi volum, har Densifique produktene du trenger for å oppnå fyldigere hår. Serien inneholder også Fusio-Dose, som er et skreddersydd system som kombineres med en booster basert på kvaliteten på håret ditt og du vil oppleve umiddelbare resultater.

Blondt hår

Har du blitt blond? Den riktige kaldblonde tonen krever spesiell pleie og vedlikehold. Kerastase Blond Absolu er unik ved at produktene inneholder en kombinasjon av ingredienser som både gir håret dybdepleie og samtidig nøytraliserer de uønskede gultonene.

Krøllete hår

Hvis du sliter med uregjerlige krøller som kruser, så er Kérastase Discipline akkurat serien for deg. Du vil oppleve at håret blir mer håndterbart, mykt og glansfullt, samtidig som håret blir lettere å gre ut og føne.

Ønsker du en hårpleieserie som er full av naturlige ingredienser? Kerastase Aura Botanica består nesten utelukkende av naturlige ingredienser fra bl.a. kokos-, appelsin- og arganolje, men er også ekstremt effektiv. Du vil oppleve at mange av produktene i serien er helt fri for parabener og silikon.

Kérastase Genesis mot hårtap

Kérastase Genesis er en eksklusiv serie mot hårtap. Serien inneholder både spesialutviklet sjampo, balsam, anti-håravfallsserum, hårkurer, varmebeskyttelsesspray og ampuller med pleiende serum. Kérastase Genesis styrker hårfibrene og bidrar til å gjøre det fyldigere og reduserer hårtap som følge av håravfall eller slitasje fra hårbørsting og styling eller som følge av livsstilsfaktorer som kosthold og graviditet, som kan bidra til å svekke håret. De beroligende ingrediensene og fuktighetsgivende ingrediensene som er eksklusive for Kérastase Genesis-serien har også effekt på hodebunnen og skaper de beste forhold for hårvekst.

Ekstra pleie med Kerastase hårolje, serum og hårkur

Hvis håret og hodebunnen trenger ekstra pleie, er det rikelig med muligheter til å gi det den oppmerksomheten det fortjener. Din Kérastase-sjampo og balsam utgjør din daglige hårpleierutine. I tillegg har Kérastase utviklet flere serier med hårkurer, serum og oljer som gir førstehjelp til skadet hår og tørt hår fra for eksempel farging og vær- og miljøpåvirkning, eller som avhjelper hårtap. Du finner også Kérastase hårkurer og olje som produserer de vakreste krøllene og reduserer krus eller gir ekstra volum til flatt og tynt hår. Uansett hvilke behov du har, vil du finne en profesjonell Kérastase hårkur som kan gi håret den velkomstpleien det trenger.

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring