Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

  • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
  • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Hair Doctor Hair Spray

100 ml

kr 77,95
Status:På lager - 2-5 dager
En hårspray med en fantastisk og mild duft. Den helt unike sammensetningen av et sterkt hold, bambusekstrakt, litchiekstrakt som er rik på C-vitaminer og den eksklusive Argan-oljen som blant annet har et stort innhold av E-vitaminer, som både regenererer, gir fuktighet, pleier og beskytter håret. Sprayen er motstandsdyktig mot fuktighet og gir et langvarig fleksibelt hold som verken fester seg eller får håret til å virke tørt og sprøtt. Håret etterlates også med en perfekt glans, uten å tynge det ned. Duften er fantastisk og mild. Hair Doctor har nok en gang vist karakter og har etter lang tids produktutvikling skapt en super hårspray - ikke en hårspray, men en hårspray som fikser stilen din og er lett å gre ut igjen uten å etterlate produktrester. Applikasjon: Kan brukes i både løst og stylet hår. Spray under håret, mot hodebunnen for å skape volum og tekstur. Bruk den til å fullføre updo-en eller for dine løse, rette, bølgete, rufsete eller krøllete lokker. Sprayen tørker raskt og kan enkelt børstes ut uten å etterlate produktrester. Spray fra en avstand på ca. 30 cm. For å oppnå best effekt. BEAUTYCOS anbefaler denne sprayen for alle hårtyper og lengder.
... Les mer
Fri fragt* Gratis levering*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Rask Levering
2-5 dager
Hårpleie Hår styling Hårolje Hårspray Arganolje Gratis levering Gamle priser - Samme priser Hair Doctor 100 ml Glans gir Beskyttende

Beskrivelse

En hårspray med en fantastisk og mild duft. Den helt unike sammensetningen av et sterkt hold, bambusekstrakt, litchiekstrakt som er rik på C-vitaminer og den eksklusive Argan-oljen som blant annet har et stort innhold av E-vitaminer, som både regenererer, gir fuktighet, pleier og beskytter håret.

Sprayen er motstandsdyktig mot fuktighet og gir et langvarig fleksibelt hold som verken fester seg eller får håret til å virke tørt og sprøtt. Håret etterlates også med en perfekt glans, uten å tynge det ned.

Duften er fantastisk og mild.

Hair Doctor har nok en gang vist karakter og har etter lang tids produktutvikling skapt en super hårspray - ikke en hårspray, men en hårspray som fikser stilen din og er lett å gre ut igjen uten å etterlate produktrester.

Applikasjon:

Kan brukes i både løst og stylet hår.

Spray under håret, mot hodebunnen for å skape volum og tekstur.

Bruk den til å fullføre updo-en eller for dine løse, rette, bølgete, rufsete eller krøllete lokker.

Sprayen tørker raskt og kan enkelt børstes ut uten å etterlate produktrester.

Spray fra en avstand på ca. 30 cm. For å oppnå best effekt.

BEAUTYCOS anbefaler denne sprayen for alle hårtyper og lengder.

Tekstforfatterne våre har det veldig travelt for tiden. Så de fikk litt hjelp av vår vennlige Beauty-Roboto, som gjorde sitt beste for å oversette denne teksten, men han beklager hvis det er noen feil.
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Hair Doctor Hair Spray
Din vurdering:

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring