Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

  • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
  • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Goldwell Elumen High-performance Bright Bg@6

200 ml

Pris kr 248,25 Vejl. Pris kr 310,50
Status:På lager - 2-5 dager
Elumen er et avansert fargesystem, karakterisert ved å være basert på rene fargepigmenter uten giftige stoffer. Fargepigmentene låses fast i håret uten bruk av oksidasjon eller ammoniakk, og på denne måten er det ingen kjemikalier som skader hårstråene. Etter farging må du bruke Lock, da den "låser" fargen godt til håret. Resultatet er en veldig blank finish som svært få malingssystemer kan matche. Siden Elumenfarve er ammoniakkfri, bør ikke Beize brukes til å blande med, da det er en form for magnetisme som absorberer hårfargen inn i håret. Du får derfor en unik og veldig skånsom farging. Applikasjon: Påfør fargen direkte fra flasken (hvis du bruker ublandet farge), eller fra påføringsflasken (hvis du vil blande flere nyanser). Fargen påføres tørt, rent hår: kort hår ca. 60 ml - middels langt hår ca. 80 ml. - langt hår ca. 120 ml. Hvis håret er veldig fett eller inneholder store mengder styling, må håret vaskes og tørkes før fargen påføres. La fargen virke i 20 min. med varme, alternativt 30 min. uten varme. Skyll grundig, men ikke masser hodebunnen. Vask håret to ganger med Elumen shampoo, eller en annen mild fargesjampo, og skyll deretter grundig en gang til. Fordel deretter jevnt og med raske bevegelser, 40 ml. Elumen Lås håret inn med en grovtannet kam - la stå i maks 5 minutter. Til slutt, skyll, tørk og style håret som vanlig. NB! Elumen er profesjonelle farger, derfor er det viktig å ha riktig informasjon før du starter. Ta kontakt om nødvendig frisøren din hvis du er det minste i tvil om utførelsen. Har du den nødvendige kunnskapen, ha det gøy i en fargerik hverdag. Beautycos fraskriver seg alt ansvar for alle tilfeldige hendelser i forbindelse med bruken av hårfargene.
... Les mer
Fri fragt* Gratis levering*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Rask Levering
2-5 dager
Hårpleie Hårfarger og tilbehør Hårfarge Permanent hårfarge Goldwell Elumen hårfarver Goldwell 200 ml Uten ammoniak

Beskrivelse

Elumen er et avansert fargesystem, karakterisert ved å være basert på rene fargepigmenter uten giftige stoffer.

Fargepigmentene låses fast i håret uten bruk av oksidasjon eller ammoniakk, og på denne måten er det ingen kjemikalier som skader hårstråene.

Etter farging må du bruke Lock, da den "låser" fargen godt til håret. Resultatet er en veldig blank finish som svært få malingssystemer kan matche.

Siden Elumenfarve er ammoniakkfri, bør ikke Beize brukes til å blande med, da det er en form for magnetisme som absorberer hårfargen inn i håret. Du får derfor en unik og veldig skånsom farging.

Applikasjon:

Påfør fargen direkte fra flasken (hvis du bruker ublandet farge), eller fra påføringsflasken (hvis du vil blande flere nyanser).

Fargen påføres tørt, rent hår: kort hår ca. 60 ml - middels langt hår ca. 80 ml. - langt hår ca. 120 ml.

Hvis håret er veldig fett eller inneholder store mengder styling, må håret vaskes og tørkes før fargen påføres.

La fargen virke i 20 min. med varme, alternativt 30 min. uten varme.

Skyll grundig, men ikke masser hodebunnen.

Vask håret to ganger med Elumen shampoo, eller en annen mild fargesjampo, og skyll deretter grundig en gang til. Fordel deretter jevnt og med raske bevegelser, 40 ml. Elumen Lås håret inn med en grovtannet kam - la stå i maks 5 minutter. Til slutt, skyll, tørk og style håret som vanlig.


NB! Elumen er profesjonelle farger, derfor er det viktig å ha riktig informasjon før du starter. Ta kontakt om nødvendig frisøren din hvis du er det minste i tvil om utførelsen. Har du den nødvendige kunnskapen, ha det gøy i en fargerik hverdag.

Beautycos fraskriver seg alt ansvar for alle tilfeldige hendelser i forbindelse med bruken av hårfargene.
Tekstforfatterne våre har det veldig travelt for tiden. Så de fikk litt hjelp av vår vennlige Beauty-Roboto, som gjorde sitt beste for å oversette denne teksten, men han beklager hvis det er noen feil.
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Goldwell Elumen High-Performance BRIGHT BG@6
Din vurdering:

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring