Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

  • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
  • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Babyliss Pro MiraCurl BAB 2665E

kr 1 334,50
Status:På lager - 2-5 dager
Vil du ha definerte og holdbare krøller, uten å måtte bruke flere timer på å lage dem? MiraCurl er en innovativ krøllemaskin som produserer krøller som magi! MiraCurl produserer skånsomt og effektivt vakre og skinnende krøller. I tillegg er krøllemaskinen veldig enkel å bruke og sikrer deg et profesjonelt resultat hver gang. Curlingmaskinen er utstyrt med 3 forskjellige rotasjonsmuligheter, en rotasjonsmulighet til høyre, en til venstre og en som blander rotasjonen til begge sider, slik at du får et tilfeldig utseende i sin helhet. Krølltangen kan stilles inn på ulike temperaturer, slik at du enkelt kan tilpasse stylingen til din hårtype og til det resultatet du ønsker. Jo tykkere hår, jo høyere varme. Temperaturene kan stilles inn til 190 ° C, 210 ° C og 230 ° C. I tillegg til den justerbare temperaturen kan du også justere timeren på krølltangen, mellom 8, 10 og 12 sekunder, avhengig av hva slags krøller du ønsker. Jo lenger håret blir liggende i krølltangen, jo mer definerte krøller vil du oppnå. Du kan derfor lage akkurat den typen krøll du ønsker. Krølltangen har også en dreibar snor, som gjør den lett å håndtere mens du styler. Applikasjon: Rett en tørr hårlokk på maks 4 cm. inn i V-formen til krøllekammeret. Avhengig av hvilket nivå du har valgt, vil krøllemaskinen gi fra seg en pipelyd når krøllen er ferdig, og du kan ta den ut av krøllkammeret. Avslutt med en hårspray som sørger for at de vakre, definerte krøllene varer hele dagen. TIPS: Spray etterpå med Tigi Master Piece (hårspray med medium hold og vakker glans)
... Les mer
Fri fragt* Gratis levering*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Rask Levering
2-5 dager
Hårpleie Stylingverktøy Krølltang Babyliss

Beskrivelse

Vil du ha definerte og holdbare krøller, uten å måtte bruke flere timer på å lage dem? MiraCurl er en innovativ krøllemaskin som produserer krøller som magi!

MiraCurl produserer skånsomt og effektivt vakre og skinnende krøller. I tillegg er krøllemaskinen veldig enkel å bruke og sikrer deg et profesjonelt resultat hver gang.

Curlingmaskinen er utstyrt med 3 forskjellige rotasjonsmuligheter, en rotasjonsmulighet til høyre, en til venstre og en som blander rotasjonen til begge sider, slik at du får et tilfeldig utseende i sin helhet.

Krølltangen kan stilles inn på ulike temperaturer, slik at du enkelt kan tilpasse stylingen til din hårtype og til det resultatet du ønsker. Jo tykkere hår, jo høyere varme. Temperaturene kan stilles inn til 190 ° C, 210 ° C og 230 ° C.

I tillegg til den justerbare temperaturen kan du også justere timeren på krølltangen, mellom 8, 10 og 12 sekunder, avhengig av hva slags krøller du ønsker. Jo lenger håret blir liggende i krølltangen, jo mer definerte krøller vil du oppnå.

Du kan derfor lage akkurat den typen krøll du ønsker.

Krølltangen har også en dreibar snor, som gjør den lett å håndtere mens du styler.

Applikasjon:

Rett en tørr hårlokk på maks 4 cm. inn i V-formen til krøllekammeret. Avhengig av hvilket nivå du har valgt, vil krøllemaskinen gi fra seg en pipelyd når krøllen er ferdig, og du kan ta den ut av krøllkammeret. Avslutt med en hårspray som sørger for at de vakre, definerte krøllene varer hele dagen.


TIPS: Spray etterpå med Tigi Master Piece (hårspray med medium hold og vakker glans)

Tekstforfatterne våre har det veldig travelt for tiden. Så de fikk litt hjelp av vår vennlige Beauty-Roboto, som gjorde sitt beste for å oversette denne teksten, men han beklager hvis det er noen feil.
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Babyliss Pro MiraCurl BAB 2665E
Din vurdering:

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring