Gratis frakt

Gratis frakt:

med Bring

  • Gratis frakt på bestilling over kr 1 499,00
  • Fraktpriser fra: 170,-

På bestilling over kr 1 499,00

Rask Levering

2-5 dager

Trustpilot: Enestående 9,8

18.000 anmeldelser på Trustpilot

Gratis frakt over kr 1 499,00 Rask levering 2-5 dager

Trustpilot

Alfaparf Dolcecolor 545 Copper Mahogany (u)

60 ml

Pris kr 76,75
Status:På lager - 2-5 dager
ALFAPARF dolcecolor hårfarge 60ml Alfaparf Dolcecolor Ai Semi Di Lino "tone i tone". Hårfargen fra italienske ALFAPARF er en ammoniakkfri, «tone i tone» hårfarge. Fargen tilfører glans og naturlighet med linolje. Kvaliteten og renheten til fargepigmentene er profesjonelle. Dette produktet gir langvarige resultater - gjenoppliver matte eller falmede farger og fremhever naturlig hårfarge. Dekker vakkert grått hår 100 % og lysner og polerer håret til en høy glans. Takket være makromolekylene som består av sukkerartene som finnes i planteriket, som gjør det mulig å reflektere lyset og gi glans uten å skade hårstrået. Behandlingstid: Naturlig eller grått hår: uten varme 20-25 min. Med varme 15 min. Kjemisk behandlet hår: Uten varme 15-20 min. Med varme 10 min. Skadet eller svært porøst hår: uten varme 10-15 min. Med varme anbefales ikke. Dette er profesjonelle farger, så det er viktig å ha riktig informasjon før du starter. Ta kontakt med frisøren din og har du nødvendig kunnskap, ha det gøy i en fargerik hverdag. Beautycos fraskriver seg alt ansvar for alle tilfeldige hendelser i forbindelse med bruken av hårfargene.
... Les mer
Fri fragt* Gratis levering*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Rask Levering
2-5 dager
Hårpleie Hårfarger og tilbehør Hårfarge Permanent hårfarge Alfaparf 60 ml Uten ammoniak

Beskrivelse

ALFAPARF dolcecolor hårfarge 60ml

Alfaparf Dolcecolor Ai Semi Di Lino "tone i tone". Hårfargen fra italienske ALFAPARF er en ammoniakkfri, «tone i tone» hårfarge.
Fargen tilfører glans og naturlighet med linolje. Kvaliteten og renheten til fargepigmentene er profesjonelle. Dette produktet gir langvarige resultater - gjenoppliver matte eller falmede farger og fremhever naturlig hårfarge. Dekker vakkert grått hår 100 % og lysner og polerer håret til en høy glans. Takket være makromolekylene som består av sukkerartene som finnes i planteriket, som gjør det mulig å reflektere lyset og gi glans uten å skade hårstrået.

Behandlingstid:
Naturlig eller grått hår: uten varme 20-25 min. Med varme 15 min.
Kjemisk behandlet hår: Uten varme 15-20 min. Med varme 10 min.
Skadet eller svært porøst hår: uten varme 10-15 min. Med varme anbefales ikke.

Dette er profesjonelle farger, så det er viktig å ha riktig informasjon før du starter. Ta kontakt med frisøren din og har du nødvendig kunnskap, ha det gøy i en fargerik hverdag.

Beautycos fraskriver seg alt ansvar for alle tilfeldige hendelser i forbindelse med bruken av hårfargene.

Tekstforfatterne våre har det veldig travelt for tiden. Så de fikk litt hjelp av vår vennlige Beauty-Roboto, som gjorde sitt beste for å oversette denne teksten, men han beklager hvis det er noen feil.
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Alfaparf Dolcecolor 545 Copper Mahogany (U)
Din vurdering:

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, og vær den første til å få skarpe tilbud, nyheter og inspirasjon

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Klarna PayPal Visa Visa Electron MasterCard
Bring